به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :
به گزارش خبرگزاری مهر، جابر یقینی، در دومین کنگره دندانپزشکی نقش جهان اظهار داشت: یکی از محورهایی که در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد موضوع دندانپزشکی دیجیتال خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: دندانپزشکی دیجیتال یکی از علوم نوین به شمار می رود که طی سال های اخیر به صورت جدی به آن توجه شد.در کشور ما نیز این تکنولوژی فرایندی نوپا به شمار میرود البته تلاش کردهایم در ایران گام به گام با کشورهای پیشرفته به جلو رویم و خوشبختانه در این زمینه عقب نیستیم.
وی ادامه داد: با استفاده از دندانپزشکی دیجیتال می توان روند درمان را برای بیمار و دندانپزشک تسهیل کرد و نتیجه درمان نیز به صورت نسبی قابل پیش بینی خواهد بود.
یقینی بیان داشت: به طور مثال در زمینه ایمپلنت می توان با استفاده از دندانپزشکی دیجیتال، بدون دستکاری زیاد لثه و استخوان و کنار زدن لثه برآورد دقیقی از بافت نرم لثه و استخوان داشت و با اسکن بسیار دقیق حداقل ناراحتی و درد و جراحی را برای بیمار ایجاد نمود. به طور کلی با استفاده از دندانپزشکی دیجیتال، درد، تورم، ناراحتی و استرس ناشی از اقدامات دندانپزشکی در دهان بیمار به طور چشمگیری کاهش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین با استفاده از دندانپزشکی دیجیتال این امکان وجود دارد که در برخی موارد زمان انجام ایمپلنت که به طور متوسط ۳ تا ۴ ماه طول میکشد میتواند تا رسیدن به نتیجه نهایی به یک روز کاهش یابد. البته این امکان برای همه افراد مقدور نیست و به عوامل مختلفی همچون کیفیت استخوان بیمار نیز بستگی دارد.