مجوز سازمان غذا و دارو برای ویروس کش گیاهی

به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :    
 

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جهانیان تولید کننده این محصول، گفت: این محلول که از عصاره آویشن باغی، عصاره نعنا فلفل، زنجبیل، گیتوسان و آب مقطر تشکیل شده است، اثربخشی بالایی در نابودسازی طیف وسیعی از میکرو ارگانیسم های بیماری‌زا همچون باکتری، قارچ، ویروس و خصوصأ اسپور در کمترین زمان ممکن را دارد.

وی افزود: این محصول با ترکیب منحصر به فرد خود برای اولین بار در ایران تولید و به منظور تامین نیاز کشور و مصرف کنندگان، تاکید بر عرضه آن در بازارهای داخلی شد و مصارف عمده این محصول بیشتر در مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، فرودگاه ها، سینماها، فروشگاه‌ها، مدارس، زندان‌ها، مترو و قطار، سالن‌های حمل نقل عمومی، مراکز خرید و…، است.

جهانیان با عنوان این مطلب که از این محلول می‌توان برای شستشو و ضدعفونی انواع میوه و سبزیجات در منزل استفاده کرد، گفت: این محصول گیاهی و ارگانیک، دارای مجوز سازمان غذا و دارو، سیب سلامت و سرم‌سازی رازی انستیتو پاستور ایران بوده و توسط پدافند غیرعامل توصیه شده است.

105
0 0