فروش داروهای گیاهی باید استانداردسازی شود

به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :    
 

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل کوهپایه زاده، در آیین امضای تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی ایران با ۶ دستگاه اجرایی و علمی کشور به منظور توسعه فرهنگ کشت و مصرف گیاهان دارویی و همچنین ترویج سبک زندگی سلامت محور، اظهار کرد: شاید در نگاه سطحی به طب سنتی فکر کنیم، طب محدودی است اما این تفاهم نامه هفت جانبه نشان می دهد چقدر گسترده است و شاید نسبت به طب متعارف، از گستردگی بیشتری هم برخوردار است.

وی با بیان اینکه فضا برای هم اندیشی و همکاری در زمینه طب سنتی بسیار وجود دارد، افزود: انشالله بتوانیم در کنار سازمان های همکار در این تفاهم نامه ضمن ارائه یک کار موفق گروهی، منشا اثر بوده و شاهد اتفاق های خوب در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی باشیم و در سالهای آینده بتوانیم جایگاه بهتری را برای طب سنتی در نظام سلامت ایجاد کنیم.

کوهپایه زاده، توسعه طب سنتی را رسالت دانشگاه علوم پزشکی ایران دانست و گفت: با راه اندازی دانشکده طب ایرانی و موسسه «مطالعات تاریخ پزشکی، طب سنتی و مکمل» در این دانشگاه، سعی شده تا در مسیر تحقق این رسالت گام برداریم اما باید بدانیم که همچنان راه طوالانی برای رسیدن به اهداف داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه این تفاهم نامه فرصت مغتنمی برای سلامت مردم ایجاد می کند، افزود: نگاه ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره ملی بوده و اگر مفاد گنجانده شده در تفاهم نامه به عمل برسد، منافع آن به تمام کشور می رسد.

وی همچنین اظهار کرد: تولید داروهای گیاهی هنوز صنعتی و تجاری نشده و در چنین وضعیتی ممکن است با استقبال خوب مواجه نشویم بنابراین باید در زمینه تولید، بسته بندی، نحوه ارائه، فرهنگ سازی و پژوهش های کاربردی کار بیشتری انجام شود.

کوهپایه زاده در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه نحوه ارائه و فروش داروهای گیاهی هنوز به استانداردهای لازم نرسیده ایم و عطاری های همچنان به صورت سنتی اداره می شوند. بنابراین لازم است افرادی را برای مدیریت علمی عطاری ها تربیت کرد.

116
0 0