به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :
به گزارش خبرنگار مهر، تحقیق قبلی نشان داده است که بیماری اوتیسم و اختلال تغذیهای همراه باهم روی میدهند بطوریکه ۲۰ تا ۳۰ درصد افراد بزرگسال مبتلا به اوتیسم و ۳ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اوتیسم دارای اختلالات تغذیهای هستند.
با این حال هنوز مشخص نشده بود که آیا ویژگیهای بیماری اوتیسم منجر به اختلال در تغذیه میشود یا این اختلال تغذیهای از قبل وجود دارد.
محققان دانشگاه کالج لندن در مطالعه جدید خود پی بردند خصایص اوتیسمی در دوره کودکی قبل از اختلالات تغذیهای روی میدهد و از اینرو بیماری اوتیسم فاکتور پرخطر ابتلاء به اختلالات تغذیهای است.
دکتر «فرانچسکا سولمی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم کودکان مبتلا به اوتیسم در سن ۷ سالگی بیش از همسن و سالهای خود دچار اختلالات تغذیهای هستند.»
این مطالعه شامل ۵۳۸۱ فرد نوجوان بود. محققان علائم اوتیسمی این کودکان را در سنین ۷، ۱۱، ۱۴ و ۱۶ سال و اختلال تغذیهای شأن را در سن ۱۴ سالگی مورد بررسی قرار دادند. اختلالات تغذیهای شامل پرخوری، کم خوری، یا عدم خوردن غذا برای مدت طولانی بود.
محققان متوجه شدند افراد نوجوان مبتلا به اختلالهای تغذیهای دارای میزان بالاتر خصایص اوتیسمی تا سن ۷ سالگی بودند که نشان میدهد خصایص اوتیسمی قبل از اختلال تغذیهای وجود داشته اند.
همچنین کودکان دارای خصایص بیشتر اوتیسمی در سن ۷ سالگی، ۲۴ درصد بیشتر با احتمال اختلال تغذیهای در سن ۱۴ سال مواجه بودند.
محققان در توضیح علت این موضوع عنوان میکنند که کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم دارای مشکلاتی در روابط اجتماعی و ایجاد رابطه دوستی هستند که میتواند در نرخ بالا ابتلاء به افسردگی و اضطراب در سنین جوانی نقش داشته باشد. اختلال تغذیهای ممکن است ناشی از شیوههای نامناسب رویارویی با این مشکلات احساسی باشد.