زغال فعال چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :    
 

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، زغال فعال از دوران باستان برای درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفت و کارایی‌های بسیاری داشته است. خواص درمانی آن توسط مردمان مصری ثبت شد اما شاید تمام کارایی آن تا ۱۵ سال پیش ناشناخته بوده است.

زغال فعال یک پودر کاملاً سیاه رنگ، بدون بو و بدون طعم است که از مواد دارای کربن مانند چوب به‌دست می‌آید. ماده اولیه خام استفاده شده برای ساخت کربن فعال منشا کاملاً گیاهی داشته و دارای درصد بالایی از کربن است. در نتیجه فعال شدن این زغال، قابلیت‌های آن افزایش پیدا می‌کند و می‌تواند با توجه خاصیت آنتی باکتریال مواد گوناگونی از جمله مواد آلوده و سمی را جذب کند.

این ماده ارزشمند که امروزه در میان مردم جهان بسیار محبوب و پرطرفدار شده، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که می‌تواند برای پوست، مو و سلامت دهان و دندان مفید باشد. در ادامه به بخشی از این کاربردها و ویژگی‌های آن می‌کنیم.

برای از بین بردن چربی اضافه پوست و درمان آکنه می‌توانید از زغال فعال مانند یک شوینده استفاده کنید. زغال فعال می‌تواند تمام آلودگی‌ها و چربی اضافه پوست را بشوید و از بین ببرد. همچنین می‌توانید از ماسک‌ها و صابون‌های حاوی زغال که در داروخانه‌ها موجود هستند برای پاکسازی و زیبایی پوستتان استفاده کنید.

همچنین برای سفیدتر کردن دندان‌ها و جلوگیری از تشکیل جرم و پلاک می‌توانید از ترکیب خمیردندان و زغال فعال استفاده کنید؛ به این صورت که برای مدت کوتاهی آن را روی دندان‌های خود نگه دارشته و سپس بشویید.

برای داشتن مویی سالم نیز می‌توانید موهای خود را با شامپوهای دارای زغال اکتیو بشویید تا ذرات مضر از روی تارهای مو زدوده شوند. حتی می‌توانید کمی از پودر سیاه زغال اکتیو را به شامپوی مورد استفاده خودتان اضافه کنید. چربی بیش از حد مو باعث خارش و شوره سر می‌شود که این مسئله هم توسط محصولات دارای کربن اکتیو درمان خواهد شد.

اکنون در بازار نمونه‌های متنوعی از خمیردندان و دهان‌شویه‌های زغالی برای سفیدی دندان وجود دارد و با استفاده از آنها می‌توانید با پوسیدگی دندان، تنفس بدبو و بیماری‌های لثه بجنگید و لبخندی زیبا به خود هدیه کنید. برای سفید کردن دندان با زغال، آن را روی دندان‌ها مسواک کنید تا پلاک ایجادشده روی سطح دندان و لثه، باکتری‌ها و باقی‌مانده غذا را جذب کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در مورد محتوای آن هیچ نظری ندارد.

138
0 0