به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :
به گزارش خبرنگار سلامت مهر، دکتر حسین کرمانپور، مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی و رئیس اورژانس بیمارستان سینا مهمان برنامه «باغ رمضان» بود. وی از اولین کسانی بود که نسبت به شیوع ویروس کووید ۱۹ هشدار داد و بعدها هم مبتلا شد.
وی در ابتدا در گفت و گو با حجت الاسلام زائری درباره توئیت خود در ابتدا پیش از شیوع کرونا توضیح داد: اول که کرونا آمد نه ما جدی بودیم نه فضای رسانهای. من مدیر اورژانش بودم. اولین بیماران قاعدتاً باید به ما میرسیدند. فیلمها را میدیدم. پزشکان را میدیدم با لباسهای خاص در حالی که ما در اورژانس با روپوش و لباسهای معمولی بودیم.
کرمانپور ادامه داد: چندبار گفتیم تجهیزات نداریم و گفتند هنوز خبری نیست. اوایل نگران بودم. اولین بیماران بعدها به اورژانس آمدند. اورژانس را تقسیم کردیم به دوبخش کرونایی ها و باقی بیماران. اما تنها دستکش به تجهیزات و لباسهایمان اضافه شد. لباس خاصی نبود. بچهها عکس گرفتند. گفتیم اگر محافظت اشخاص این است به خود خدا پناه می بریم. نمیخواستم شانتاژ کنم. میخواستم سوتی زده باشم که به دادمان برسند اتفاقی نیفتد و بعد جلسهای گذاشتند و گفتند این توئیت را بردارید. چه میخواهید. گفتم من عکسهای چین را میبینیم و پروتکشن های ابولا و سارس را مشاهده کردهام؛ ما سلاحی نداریم اگر مبتلا شویم بقیه مردم چه میخواهند بکنند.
وی با بیان اینکه ۹ اسفند به این ویروس مبتلا شدم و خوشبختانه رفته رفته به فاصله ۲۰ روز خیرین به کمک آمدند گفت: در ابتدا دولت توانایی نداشت. وزارت بهداشت هم پولی نداشت. تجهیزات دست واسطهها افتاده بود. وسایل از بازار جمع شد و رفت دست واسطهها. دستکش میخواستیم نبود لباس مخصوص نبود. بعد از شیفت باید لباس استفاده شده را دور میانداختی. متأسفانه پیش بینی من درست بود. برایم معلوم شد که وقتی رسانهای میشوی نگاهت مترهایی جلوتر از بقیه است.
وی اظهار داشت: دکتر حریرچی که میگفت ماسک نیاز نیست نزنید خودش گرفتار شد. این غافلگیری در تمام دنیا اتفاق افتاد. بشر چه موجودی است که چین را دید با این همه تلفات در قم و بعد در گیلان و در تهران و بعد هم امریکا و اروپا این تلفات را دیدند اما هیچکدام نتوانستند جلوی پیشروی این را بگیرند. این خطای فاحش بشری است. این بشر است که نتوانست جلویش را بگیرد.
کرمانپور در ادامه گفت: میگویند این ویروس موجود زندهای است در حالی که نیست. یک رشته ژنتیکی است در طبیعت. ویروس زنده نمیشود. در سلول شما مینشیند رشتههای ژنتیک مثل زیپ است رشته شما را برمی دارد خود را جایش میگذارد. شروع میکند به رشد و تکثیر. من گفتم به خود خدا پناه می برم. کرونا باعث شد ما یک قدم پایینتر بیاییم و دوستان رسانهای یک قدم بالاتر تا به یکدیگر برسیم.
وی درباره ابتلای خود به این ویروس توضیح داد: زمانی که به خاطر ابتلاء به کرونا بستری بودم در خانه خیلی از مردم به من لطف داشتند. یکی از دوستان به من زنگ زد که چه حالی داری. گفتم من دوباره برگشتهام به سال ۶۵ و از خوبی مردم لذت می برم. احساس میکنم میخواهم به همه مهربانی کنم. دیدگاهم تغییر کرده است بعد از کرونا. اینطور شدهام که اشکم راحت میآید. میخواهم بگویم فقیر باشید و محبت را داشته باشید غنی هستید و غنی باشید و این را نداشته باشید فقیرترین هستید. در بیمارستان بودم کسانی میآمدند و میگفتند حاضریم زیر پای بیماران را بشوریم. شنیدید که برخی میگفتند پزشکان و پرستاران خسته شدهاند و کسی جایشان برود تا آنها استراحت کنند. ما ۲ هزار و خوردهای پزشک ثبت نام کردیم که داوطلب بودند هر جای ایران که کرونا هست بروند و جایگزین شوند و نکته جالب این بود که هیچکس قبول نکرد کسی جایش بیاید.
مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در ادامه افزود: در آن روزهایی که مبتلا شده بودم حالم خیلی بد شد. آدمها با حل بد این اتفاق برایشان پیش میآید. شاید همراهان بیماران سرطانی را دیده باشید. یا کسانی که پشت درهای آی سی یو هستند. به جایی رسیدم که هیچ چیزی برای از دست دادن نداشتم جز اینکه خودم از دست بروم. بعد از جنگ برای اولین بار در خانه داد میزدم و یا ابولفضل (ع) و یا زهرا (س) میگفتم. خانواده دورت مثل شمع میسوختند و باید از اینها بکنی و بروی. بارها داد میزدم که ائمه نجاتم بدهند. احساس میکردم داشتم اذیت میشدم. بعد از آن اما خیلی از زشتیها برایم زیبا شد. دیگر آدمها را زشت و زیبا نمی بی نم.