ممنوعیت داشتن دو دفترچه بیمه به دنبال کامل شدن پایگاه برخط

به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :    
 

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر موهبتی، گفت: پایگاه برخط بیمه شدگان که آرزوی بزرگ کشور بود با همت معاونت فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت شکل گرفت و اطلاعات بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نیز در اختیار این پایگاه قرار گرفت، زیرا این پایگاه متعلق به همه کشور است.

وی افزود: اگر این پایگاه کامل شود، اطلاعات هر فرد در این پایگاه منحصر به فرد ثبت می‌شود و با این حساب فرد نمی‌تواند بیش از یک دفترچه بیمه داشته باشد. یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سال ۹۹ تکمیل پایگاه برخط بیمه شدگان کشور است.

وی ادامه داد: سامانه تأیید دارو امروز ۸۰ درصد داروی کشور را از لحاظ هزینه‌ای کنترل می‌کند. بخش عمده اقلام دارویی از طریق سامانه تی تک رصد می‌شود. از مجموع ۸ میلیون استعلام، اجازه تحویل دارو به ۸۰۰ هزار مورد داده نشد این موضوع باعث حذف قاچاق دارو می‌شود. به این ترتیب کسی که مثلاً بیماری هموفیلی ندارد نمی‌تواند داروی هموفیلی را دریافت کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: تأیید خدمت نیز به همت سازمان بیمه سلامت شروع شد. ۴۷۰ خدمت تصویربرداری در این سامانه ثبت شده و ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار بار مراجعه در این بخش کنترل شده است. زیرساخت‌های راهنماهای بالینی نیز فراهم شده که کار بزرگی محسوب می‌شود. این خیلی مهم است که شرط تخصص، شرط سن و راهنماهای بالینی در زمان تجویز نسخه الکترونیکی کنترل شود.

وی درباره مدیریت منابع در سازمان بیمه سلامت گفت: از سال ۹۰ تا ۹۵ هزینه‌های سازمان بیمه سلامت سالانه ۴۲ درصد افزایش داشت و در سال ۹۶ این میزان به ۵.۵ درصد رسید و در سال ۹۷ نیز بین ۷ تا ۸ درصد هزینه‌ها کاهش یافت. این اتفاق به خاطر اجرای راهنماهای بالینی و مدیریت منابع انجام شد. در سال ۹۸ نیز تلاش سازمان بیمه سلامت بر این بود که در سقف بودجه هزینه کند و البته این کار بسیار دشوار بود، زیرا بودجه از ابتدا کسری داشت.

95
0 0