به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :
به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد ابول نژادیان ظهر یکشنبه در حاشیه جلسه قرارگاه مشترک بین سپاه ولیعصر (عج) خوزستان و دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این جلسه در راستای فعال کردن و همافزایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و بسیج تدارک دیده شد و مقرر شده نواحی بسیج مردم را در کنار دانشگاه علوم پزشکی اهواز کمک و راهنمایی کنند و در سامانه سلامت خود اظهاری کنند تا که افراد علامتدار و افرادی که مشکل دارند، شناسایی شوند.
وی افزود: همچنین در زمینه تأمین ماسک نیز بنا شده کارگاههای خیاطی را در این حوزه فعال کنند و پس از دریافت تأییدیه پزشکی آنها را به صورت انبوه تولید و برای رفع نیاز مردم در داروخانهها توزیع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: مسئولان بهداشتی ما در حاشیه شهرها آمادگی دارند تا اگر کسی در این مناطق علائم ویروس کرونا داشت، در راستای شناسایی و درمان آنها اقدام کنند.
وی تصریح کرد: هر سه هزار تا پنج هزار نفر در این مناطق یک تیم مراقب دارد که این تیم شامل پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و بهداشت و روان است.
ابول نژادیان عنوان کرد: تاکنون ۹۷ درصد از مردم کشور در این سامانهای که پرونده الکترونیک سلامت افراد است، ثبت نام کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه درمان زودهنگام از مرگومیر ناشی از این ویروس جلوگیری میکند، عنوان کرد: وقتی از زمان درگیر شدن افراد با این بیماری زمان زیادی سپری شد درمان آن نیز سخت خواهد شد.