ورود ۵ دانشگاه صنعتی به تصمیمات کلان ملی در حوزه مهندسی

به نقل از سایت اخبار بهداشت ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط :    
 

سید احمد معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهداف مشترک تشکیل شبکه دانشگاه های صنعتی گفت: در دنیا مرسوم است که دانشگاه های تخصصی در یک حوزه یک کنسرسیوم تشکیل می دهند. تشکیل کنسرسیوم میان ۱۳ دانشگاه برتر از سال ها قبل ایجاد شده است و حالا دانشگاه های قدیمی صنعتی به دلیل دارا بودن مسائل مشترک این شبکه را تشکیل داده اند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه این شبکه به منظور هم افزایی میان ۵ دانشگاه، استفاده از ظرفیت های مشترک یکدیگر و همچنین افزایش همکاری های بین المللی ایجاد شده است، بیان کرد: اجرای دوره‌های دکتری و پسادکترای مشترک و همکاری در خصوص انتشار کتاب‌های و مقالات علمی در سطح بین‌المللی و بهره گیری از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی یکدیگر در انجام پروژه‌ها و طرح‌های علمی بزرگ‌تر در سطح ملی و بین‌المللی از دیگر اهداف ایجاد این شبکه به شمار می رود.

وی بر ارتقای جایگاه دانشگاه‌های عضو رتبه‌بندی‌های بین‌المللی به صورت پایدار تاکید کرد و افزود: استفاده از امکانات رفاهی یکدیگر برای میزبانی از هیات‌های خارجی و تبادل دانشجوی مهمان بین‌المللی بین دانشگاه‌های عضو از دیگر برنامه های پیش رو در قالب ایجاد این شبکه به شمار می رود.

معتمدی ضمن بیان اینکه این گروه در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌های کلان ملی در حوزه های مهندسی و توسعه فناوری، با هم‌افزایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌سازی تخصصی در دانشگاه‌های عضو در توسعه پایدار بیش از پیش تاثیرگذار خواهد بود، تصریح کرد: این گروه در سطح ملی سعی دارد در راستای اسناد بالادستی حوزه علم و فناوری نظیر نقشه جامع علمی کشور و سند توسعه علم و فناوری و طرح‌های کلان در حوزه آموزش عالی نظیر طرح ساماندهی آموزش عالی کشور نقش موثری ایفا کند.

125
0 0